counter Back to top
Bell Schedules
Regular Day Bell Schedule

Class Length 50 minutes
Passing Length 5 minutes

Description / Section Start Time End Time Length
1st Period 9:00 AM 9:50 AM 50 min
2nd Period 9:55 AM 10:45 AM 50 min
3rd Period 10:50 AM 11:40 AM 50 min
4th Period 11:45 AM 12:35 PM 50 min
5th Period 12:40 PM 1:30 PM 50 min
6th Period 1:35 PM 2:25 PM 50 min
7th Period 2:30 PM 3:20 PM 50 min
8th Period 3:25 PM 4:15 PM 50 min
Whole School Activities Day Bell Schedule

Class Length 43 minutes
Passing Length 5 minutes

Description / Section Start Time End Time Length
1st Period 9:00 AM 9:43 AM 43 min
2nd Period 9:48 AM 10:31 AM 43 min
WSA 10:36 AM 11:27 AM 51 min
3rd Period 11:32 AM 12:15 PM 43 min
4th Period 12:20 PM 1:03 PM 43 min
5th Period 1:08 PM 1:51 PM 43 min
6th Period 1:56 PM 2:39 PM 43 min
7th Period 2:44 PM 3:27 PM 43 min
8th Period 3:32 PM 4:15 PM 43 min